dit is onze DJ Boelo! Een man vol gezelligheid en gekheid. Maar ook 1 van de bedenkers en eigenaren van De Partydrivers! Vanuit mijn studio in de Kleine Garage achter de Kleine Knopjes draai ik muziek voor iedereen en voor jong & oud, vol gezelligheid!
DjBoelo is iederen zaterdagavond vanaf 20:00uur te horen.
Dit is onze DJ Freddy! De gezelligste en enthousiaste DJ bij ons op de Partydrivers! En onze DJ Freddy is te samen met DJ Boelo 1 van de bedenkers en eigenaren van De Partydrivers! Luister gezellig mee en geniet vooral!DJFreddy is elke vrijdagavond vanaf 20:30uur te horen samen met zijn vrouw LadyDina
Dit is onze DJ Ronnes! Live Uut De Singels draait hij iedere plaat en verzoek speciaal voor u! Deze man vol plezier en kennis gaat vol enthousiastme en op volle toeren aan de gang op De Partydrivers! Dus luister natuurlijk maar eens mee met wat deze DJ allemaal kan!DjRonnes is elke donderdagavond vanaf 20:00uur te horen
Dit is onze G & E Combinatie! Live vanuit het kamertje in de straat! Luistert u gezellig mee met deze ervaren DJ op De PartyDrivers! Deze man staat vol verrassingen en enthousiastme, en zal daarom elk plaatje voor u draaien! Luister eens goed.... Hoort u de vrolijkheid? Wij wel! Wees verrast want deze man lijkt oud en stroef maar deze man maakt overal een feestje van!
Maak kennis met DJLadyBlondie!!! De trotse vrouw van DJRonnes en nu ook trotse DJ voor u bij ons op de PartyDrivers!! De altijd vrolijke, nogal spontane vrouw staat op de dinsdag avond voor u paraat! luister gezellig mee en geniet vooral van deze altijd aanwezige en blije vrouw!
Dit is onze Enige Echte DJ LadyDina! Onze  vrouwelijke DJ van De PartyDrivers! Deze vrouw vol lust, leven en gezelligheid gaat speciaal voor U op de Maandag al Uw plaatjes en verzoekjes draaien. Ondanks het feit dat DJ LadyDina huisvrouw, vrouw en feestbeest is, Is zij ook instaat op De PartyDrivers te voorzien van een en al gezelligheid en feest!
Wij stellen u voor aan onze nieuwe DJ! DJ Michael! Voorheen werkte Michael alleen achter de schermen als onze vertrouwde en welbekende WebMaster. Deze jongen zit vol energie en zit nooit stil! Elke Zondag middag kunt u heerlijk mee luisteren met deze jonge dj en al uw verzoekjes zijn natuurlijk altijd welkom!
Dit is onze nieuwe aanwinst op onze PartyDrivers! DJ Boemerang A.k.a. Reinder-Jan! Deze man met veel ervaring zal na de grote Bouwvakantie, ook live te beluisteren zijn op UW favoriete radio website! Dus wees voorbereid en ontvang deze topper met open armen en gespitste oren!